БГНЕС . Това се казва позиция на бившия президент . От вчера

...
БГНЕС
. Това се казва позиция на бившия президент . От вчера
Коментари Харесай

Не е той! Петър Стоянов няма да става президент!

 БГНЕС " ". Това се споделя позиция на някогашния президент. 

" От през вчерашния ден в медиите и обществените мрежи се изричат отзиви " за " и " срещу " възможната ми кандидатура за президент - диспути, за които не съм давал никакъв мотив ", декларира, който беше държавен глава от 1997 до 2002 година.

" Моята възможна кандидатура би имала смисъл единствено в случай че сплоти всички десномислещи и проевропейски настроени гласоподаватели в България. Но, за жалост, те са съдбовно разграничени. Този факт обезсмисля всевъзможни диалози за моето присъединяване в президентските избори.

Винаги съм взел участие в почтени и открити политически надпревари. Моят президентски мандат беше предшестван от над 12-месечна обществена акция, същинска битка за концепциите на демокрацията. Така, почтено и намерено, завоювах гласовете на 2 502 517 български жители. Това е Моят метод ", показва президентът.

Той благодари на хората, с които са били дружно през последните 30 години и които до последно са упорствали да го поддържат с имената и престижа си в кандидат-президентската акция.

И пожела на бъдещия президент на България да продължи евроатлантическата политика и задължения на страната, както и напъните за обединено и проспериращо общество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР